Toimitus- ja maksuehdot

Empathy Lifestyle DESIGN verkkokaupasta:

Yleistä / tilaaminen / toimitus- ja maksuehdot / palautukset / toimiminen ongelmatilanteissa

Voimassa 16.6.2020 alkaen

 

Yleistä / Tilaaminen verkkokaupasta.

Verkkokaupan tuotteita myy Empathy Lifestyle DESIGN 2802812-8. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

 Maksutavat

Verkkokaupan tilaukset voi maksaa seuraavilla maksutavoilla. Maksutapoina verkkopankkimaksuista ovat kaikki suomalaiset pankkikortit, luottokorteista Visa, Visa Mastercard ja American Express. Maksutapana myös Paypal. Kaikki maksut tapahtuvat turvallisesti salatussa yhteydessä.

Osa maksutavoista voi edellyttää rekisteröitymistä Empathy Lifestyle Designin tai kolmannen osapuolen asiakasrekisteriin. Ulkopuolisten palveluntarjoajien käyttöehdot löytyvät kunkin palveluntarjoajan omilta sivuilta.

 Paytrail - maksu verkkopankkipainikkeilla

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 Palautukset

Ostoksilla on 30 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Halutessasi palauttaa tuotteen, lähetä meille tiedoksianto osoitteeseen empathylifestyledesign@gmail.com. 

Liitä tiedoksiantoon seuraavat tiedot:

- palautuksen syy

- tilausnumero

- tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivämäärä

- tilaajan / maksunsuorittajan nimi

- yhteystiedot: osoite ja puhelinnumero

Palautusosoite: Empathy Lifestyle DESIGN, Muntterintie 6, 21160 Merimasku.

Maksunpalautus kohdistetaan samalle maksutavalle, jolla olet maksanut  tilauksesi. Vastaanotettuamme tiedoksiantosi ja palautetun tuotteen hyvitämme palautuksen. Lähetämme sinulle tiedoksiannon heti, kun palautus on tehty. Emme vastaanota palautuksia yli 30 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. 


Ongelmatilanteet kuljetuksessa ja viallisten tuotteiden osalta:

Mikäli tuote on vioittunut, kadonnut kuljetuksen aikana tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen empathylifestyledesign@gmail.com Huomioithan, että ilmoitus ongelmista toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian. 

Toimitustavat 

Toimitamme kaikki tilaukset Postin kirjeinä lähetysseurannalla. Toimitusaikamme on 1-5 arkipäivää. Postin lupaus lähetysseurannalla lähetettäville kirjeille on kaksi arkipäivää. Lähetysseurannalla varustetut kuoret toimitetaan myös tiistaisin. Toimituskulut ovat kaikkialle samat (Suomi + muu maailma). Toimituskulu on alle 50€:n tilauksiin 3€ ja 50€:n ja sen ylittäviin tilauksiin ilmainen. Tilausta tehdessäsi toimituskulu esitetään ensimmäisen kerran lisättyäsi ostoksen ostoskoriin. 

 Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Tutustu ennen tilaustasi voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tässä verkkokaupassa noudatetaan Empathy Lifestyle DESIGNin rekisteriselostetta, mikä on nähtävissä Rekisteriseloste sivulla.